Kaalipataan kuuluu rocoto

lauantai 7. toukokuuta 2011

Tämä pitää kirjata julkiseksi tiedoksi.
Tein kaalipataa. Reseptejä on netti täynnä. Käytin tämän tapaista ohjetta. Tosin ruskistin ensin jauhelihan, sipulin ja porkkananpalat isossa teräskattilassa ja siihen lisäsin kaalin ja muut tykötarpeet. Haudutin puolitoista tuntia. Tuon ohjeen pippurin korvasin reilun kokoisella rocotolla, josta otin siemenet pois ja viipaloin sekaan. Sitruunamehua myös lisäsin, samoin timjamia ja juustokuminaa.

Oli sitten hyvää. Chili tuntui lähinnä pistelynä suussa, mutta kokonaisuus oli parasta kaalipataa, mitä olen tehnyt. Hiukan siirappia, hiukan sitruunaa ja reilusti chiliä. Suosittelen.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.