tag:blogger.com,1999:blog-5432296201939945675.post3061951226609831326..comments2023-09-13T14:23:27.472+03:00Comments on Chiliä ja sivuhuomioita: Riistakäristys ja Aji Indian ne yhteen kuuluuChilivaarihttp://www.blogger.com/profile/07543633093939449048noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5432296201939945675.post-68090821645519540342010-12-11T23:38:58.066+02:002010-12-11T23:38:58.066+02:00Olen huomannut että monet chilit tykkäävät pataruu...Olen huomannut että monet chilit tykkäävät pataruuista. Pitkään hauduttaminen pyöristää ja pehmentää chilin aromeja. Myös chililajikkeesta riipuen, chilin makeus tulee paremmin esiin.Kaltsuhttp://www.blogger.com/profile/10768938624077319548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5432296201939945675.post-82163886169625224182010-12-14T22:06:41.205+02:002010-12-14T22:06:41.205+02:00Olen Kaltsun kanssa samaa mieltä chilien, erityise...Olen Kaltsun kanssa samaa mieltä chilien, erityisesti baccatumien käyttökelpoisuudesta lihapatoihin. Jopa kotimaiseen perinteiseen hirvipataan käytän usein Criolla sellaa. Täytyypä kokeilla Aji Indiania.Bluesmannoreply@blogger.com