tag:blogger.com,1999:blog-5432296201939945675.post5231214217940562787..comments2023-09-13T14:23:27.472+03:00Comments on Chiliä ja sivuhuomioita: Kanansuikaleet CajamarcaChilivaarihttp://www.blogger.com/profile/07543633093939449048noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-5432296201939945675.post-89636637819442037502011-11-04T16:41:10.765+02:002011-11-04T16:41:10.765+02:00Tottahan tuota rocototkin maustaisivat. Maku vain ...Tottahan tuota rocototkin maustaisivat. Maku vain on erilainen. Makuasioita on aika turha toiselle yrittää välittää, mutta minusta kana kaipaisi vähän terävämpää, kenties myös vähän happamempaa kuin pelkkä rocoto. Ehkä sitruunaa ja juustokuminaa mukaan, tai ripaus baccatumia sen seuraksi.<br /><br />Kannustan kokeilemaan.Chilivaarihttps://www.blogger.com/profile/07543633093939449048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5432296201939945675.post-39108402914881720622011-11-04T10:10:03.373+02:002011-11-04T10:10:03.373+02:00Näyttää hyvältä. Voisiko vastaavaa tehdä Red Peruv...Näyttää hyvältä. Voisiko vastaavaa tehdä Red Peruvian Rocotoista? Tai mitä itse tekisit niistä, jos olisi pari keskikokoista kypsinä? :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5432296201939945675.post-4436232781411987342011-10-19T19:21:30.483+03:002011-10-19T19:21:30.483+03:00Tämä muuten oli herkkua muidenkin kuin tekijän mie...Tämä muuten oli herkkua muidenkin kuin tekijän mielestä.<br /><br />Kuva valehtelee taas. Ruoka oli melkein syöty ennen kuin älysin ottaa kuvan ja se tuli turhan läheltä. Kananpalat ovat suupalan kokoisia haarukkapaloja. Vihanneksista oli kaikki paremmat jo syöty, mutta kasasin tuota pikkutavaraa taustaksi.Chilivaarihttps://www.blogger.com/profile/07543633093939449048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5432296201939945675.post-11683738356518511152011-10-19T15:34:12.198+03:002011-10-19T15:34:12.198+03:00Ei pidä olla turhan vaatimaton, ruoka näyttää herk...Ei pidä olla turhan vaatimaton, ruoka näyttää herkulliselta ja varmaan on vielä herkullisempaa. Kuten itse sanoit, on monesti yksinkertainen kaunista. Varmaan myös herkullisempaakin, kun kymmeniä mausteita sisältävät ruoat.Toni.Ahttps://www.blogger.com/profile/16619607415286078155noreply@blogger.com