tag:blogger.com,1999:blog-5432296201939945675.post8265280401293816560..comments2023-09-13T14:23:27.472+03:00Comments on Chiliä ja sivuhuomioita: Kanankoipia PadrónChilivaarihttp://www.blogger.com/profile/07543633093939449048noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5432296201939945675.post-81350706368815680032011-10-02T22:16:10.771+03:002011-10-02T22:16:10.771+03:00Tulisemmalla chilillä varmaan paikallaan. Kiitos v...Tulisemmalla chilillä varmaan paikallaan. Kiitos vain vihjeestä. <br />Tässä tapauksessa Padron oli paremminkin lisuke kuin mauste.Chilivaarihttps://www.blogger.com/profile/07543633093939449048noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5432296201939945675.post-40034214695108852492011-10-02T20:15:37.950+03:002011-10-02T20:15:37.950+03:00Kokeilehan tehdä kanaa niin että laitat nahan ja l...Kokeilehan tehdä kanaa niin että laitat nahan ja lihan väliin chiliä ja valkosipulia (ja jotain muita yrttejä jos mieli tekee.) Itse kana maustuu hyvin ja "höysteet" eivät pala uunissa. Kana muuten paistetaan normaalisti uunissa ohjeen mukaan. Tilkka vettä astian pohjalle.Anonymousnoreply@blogger.com