Tästä en ole tainnut hiiskua koko kesänä. Talvehtinut Aji Amarillo (C. baccatum) lähti keväällä hitaasti kasvuun, vietti kesän ulkona seinustalla ja vasta nyt sain ensimmäiset kypsät. Loppuja kypsyttelemään se siirtyi sisätiloihin.
Maku on tässä kohdallaan. Ihastuin siihen jo viime syksynä ja hyvältä tuntuu edelleen. Saisi vain olla varhaisempi täällä pohjolassa. Talvehtiminen ja ehkä myös ulos joutuminen muutti sen kasvutapaa. Ensimmäisenä kesänään se kasvoi parvekkeen nurkassa yli kolmen metrin "köynnökseksi", nyt matalaksi leikattuun vanhaan runkoon tuli uusia oksia alle metrin ja muoto on lähinnä pensas. Satoa on suunnilleen saman verran kummassakin.
Ají Charapita – Pieni mutta tulinen ihme Perusta
4 viikkoa sitten
0 kommenttia:
Lähetä kommentti
Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.