Viimeisin havaintoni oli kaalipata. Resepti löytyi täältä vuosien takaa ja uusi juttu viime toukokuulta. Miksi siis kirjoittaisin uudelleen tänään kokemani makunautinnon? Varhaiskaali on edullista ja nopeaa laittaa. Rocotoa tai muuta chiliä maltillisesti joukkoon ja se on siinä. Tässä edellinen blogijuttuni aiheesta: https://chilivaari.blogspot.com/2020/05/kaalipatakin-maistuu-meilla-rocotolta.html
Päivittäiskäytössä on omatekoinen chilijuusto, levite leivän päälle. Siitä kirjoitin ensimmäisen kerran 2009 ja muutamaa vuotta myöhemmin perusteellisemman jutun: https://chilivaari.blogspot.com/2013/03/chilijuustoa-leivan-paalle.html
Miksi siis kirjoittaa juttua uudelleen? Hyvää se kyllä on edelleen.
No niin, perinteisiini kuuluu kuva tai useampi. Tässä tämän päivän otos Rocoto Cuzco Manzano Amarillo (C. pubescens)
0 kommenttia:
Lähetä kommentti
Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.