Poikkesinpa vain sanomaan, että tuli aivan fantastinen makuyhdistelmä, kun miedon kasvisruoan lisukkeeksi paistoin katkarapuja chilillä maustettuna.
Wokkipannuun vähän öljyä pohjalle, siihen chilirenkaat (minulla Jamy) tirisemään ja katkikset päälle. Niistä kun enimmät sulamisnesteet haihduttelee, lisäke on valmis. Sekoitussuhdetta en mittaillut, mutta chiliä oli selvästi vähemmän, ehkä kolmannes jättikatkisten määrästä. Chilin tulisuus tietysti ratkaisee - ja oma maku.
Ají Charapita – Pieni mutta tulinen ihme Perusta
4 viikkoa sitten
2 kommenttia:
Gambas al pil pil. Mutta miksi käyttää trasselinmakuisia linnunsilmächilejä? Vaari keksi taas varastamisen aiheisen reseptin!
Näkyypä tuolla nimellä reseptejä olevan. Espanjalaiset laittavat katkaravut tuoreena, chilin jauheena. Meikäläisen ravut ovat jäässä, mutta chilit tuoreena.
Itsellekin tuli syödessä mieleen, että aika vahva valkosipuli tuohon olisi vielä sopinut. Seuraavalla kerralla, rapuja jäi vielä.
Lähetä kommentti
Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.