Bloginpitäjän mietteitä 2

keskiviikko 7. lokakuuta 2009

Outoa?
Vaihdoin blogin ulkonäköä "yleisön pyynnöstä". Nyt tässä on - toistaiseksi - vakiolevyiset palstat ja valikot oikealla. Edellisessä postauksessa kyselin mielipiteitä erilaisista palstanleveyksistä ja sen perusteella vaihdoin tyyliä. Poistin edellisen merkinnän, kun sen linkit olisivat vieneet harhaan ja teksti olisi ollut juuri väärinpäin. Kiitos kuitenkin palautteesta.

Perusasia oli, että blogin sisältö ja ulkonäkö ovat toisistaan erillisiä tiedostoja ja niitä voi vaihtaa vaikuttamatta toiseen. Nyt se vanha ylöspano on jonkin aikaa näkyvissä varablogissani: http://vaarinvara.blogspot.com/. Jos haluat sen takaisin, voit protestoida kommenttiosastolla.

2 kommenttia:

Chilivaari kirjoitti...

Valitettavasti myös kommentit piti poistaa, sillä nekin puhuivat ristiin vaihdetuista ulkoasuista ja olivat käsittämättömiä muutoksen jälkeen.

Kilppis kirjoitti...

Hyvältä näyttää niin tuossa kannettavan pienessä näytössä kuin pöytäkoneen widescreenilläkin.

Näemmä myös pientä kosmeettista hienosäätöä on tapahtunut tuolla linkkipalstalla(?) Parit tekstien päällekkäisyydet ovat kadonneet ja Aihealueet sekä Linkkejäni osiot näyttävät mukavan kompakteilta ilman ylimääräisiä rivinvaihtoja.

Lähetä kommentti

Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.