Kansainvälistä nappikauppaa

torstai 11. heinäkuuta 2013

Toista vuotta kestivät led-valon patterit minun vähäisellä käytölläni neljän euron luupissani. Nyt ne kuitenkin olivat loppu.


Kolme nappiparistoahan siellä oli sisällä. Päättelin jo luupin hankkiessani, että edullisemmaksi tulee hankkia uusi luuppi Hongkongista, kuin ostaa paristot kotimaasta. Juolahti kuitenkin mieleen tarkistaa saman firman paristotarjonta ja olihan siellä. Kymmenen pariston pakkaus maksaa vähemmän kuin täällä yksi. Ja postimaksut tietysti kuuluvat hintaan. Eräästä eurooppalaisesta nettikaupasta saman olisi saanut tuplahintaan, mutta postimaksut korottivat hinnan viisinkertaiseksi.

Niinpä nyt on tulossa (postitettu jo) Hongkongista paketti pattereita hintaan 1,40€. Ei pientoimituslisää, rahtia tai muutakaan lisäkulua. PayPal välitti rahat suojatusti. Ei tuossa voi kotimainen nettikauppa menestyä, kun melkein Itellan kirjemaksulla saa 10 kpl paketin nappiparistoja kotiovelle.

Vaan kyllä minä niin mieleni pahoitin, kun seuraavana aamuna menin googlaamaan nettiä patterin tyyppinumerolla. Sieltähän löytyi heti kiinalainen nettikauppa, jossa sama erä (eri merkkisiä) pattereita olisi maksanut tasan 1€. Postimaksuineen.

1 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Ihan loisto juttu toi luuppi. Piti heti tilaa samanlainen. Jos vaikka nyt meikäläinenkin näkisi mahdolliset kirvat ym. örkit.

Lähetä kommentti

Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.