Lasihyllyllä lisää ikkunatilaa

torstai 18. maaliskuuta 2010

Lasihyllyn käytöstä ikkunan edessä kerroin jo Chilifoorumilla tammikuussa 2008, joten sieltä voit tutkia tarkemmat yksityiskohdat. Keksintö on mielestäni kätevä tilan lisääjä kevättalvella. Minun hyllyni ovat kierrätyskamaa, mutta saa niitä uusiakin lasiliikkeestä mittojen mukaan.
Hyllyä on tässä tyhjennetty. Normaalisti siinä on kahdessa rivissä kylki kyljessä purkkeja. Kun ne kasvavat ylhäällä oleviin loisteputkiin kiinni, ne joutuvat alemmaksi tai muille ikkunoille. Tyhjä tila ikkunalaudalla on kissan makuupaikka. Se joutuu kohta luopumaan paikastaan.

Ylärivin chilit ovat Cajamarca, Aji Colorado, Rocoto Riesen, 3 Padronia, Bhut Jolokia ja Rocoto Red Peruvian.
Ikkunalaudalla majailevat tässä Pot-chilit ja PC-1, Aji Chanca maitopurkissa, Puca Uchu, Aji Ahuachapáu, Rocoto Red Peruvian ja laatikollinen päärynärocotoja, oikeassa laidassa yllätyschili, todennäköinen Spanish Red, jossa nytkin on kypsää ja kukkia.

Pois kuvasta jäivät mm. Rocoto M2, Aji Golden, Dong Xuan Market, Cyklon ja noiden rocotojen kaksoiskappaleita. Lisäksi verhon takana sivussa on pikkutaimia ja niillä on oma valo.

3 kommenttia:

Noora kirjoitti...

Hyvä idea tämä lasihylly. Olen pohtinut pitkään miten teen itselleni kans lisätilaa ikkunalle. En tiedä mistä päin täältä saa lasia, mutta luulen että ohut puulevy ajaa saman asia.

Täytyypä mennä käymää hakemassa ketjua ja koukkuja ja vähän sitä lautaa :)

Anonyymi kirjoitti...

MirjaM:
Chilivaarin lasihyllyn kuva piti linkittää pelargonisteille malliksi kun ei sanallista kuvaus riittänyt. Kiitos taas, täältä löytyy hyviä vinkkejä.

Chilivaari kirjoitti...

Missäpä pelargonistit "kokoontuvat"?
Olisin minä voinut itsekin tulla vastaamaan kysymyksiin, jos asiassa on jotakin epäselvää.

Lähetä kommentti

Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.