Maku vielä kielelläni

maanantai 2. marraskuuta 2009

Päivän maku: Oranssi habanero. Makuuhuoneen amppelista. Yksi riittää jo pitkälle. Puolikkaallakin saa ruoan tuliseksi.

2 kommenttia:

Sterno kirjoitti...

Mmm, upean näköinen habanero! Tuo on ehdoton lempichilini. Eilen söin kokonaisen oranssin habaneron ohuiksi siivuiksi leikeltynä. Puolikas meni pekonin, munien ja papujen kanssa aamiaista piristämässä ja toinen puolikas illallisella mango-kanacurryn seassa.

Oranssin habaneron aprikoosimainen maku on ihan parasta mitä tiedän. Slurps! Innolla odotan että pääsen maistamaan omia chilejäni.

Chilivaari kirjoitti...

Nuo chinenset on myös hienoja ja helppoja huonekasveja. Suuret ja terveet lehdet ja tukeva runko, paitsi nyt tuossa kohta kaksivuotiaassa amppelikasvissa. Kukkien muodostuminen chileiksi vaatii kuitenkin paljon valoa, oikeastaan suoraa auringonvaloa useita tunteja päivässä. On siinä joku onnistunut keinovaloillakin.

Lähetä kommentti

Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.