Ají Charapita – Pieni mutta tulinen ihme Perusta
4 viikkoa sitten
Taata minä oikeasti olen, mutta Chilivaari sointui paremmin käyttäjäksi Chilifoorumille.
Nautin tulisesta ruoasta ja eläkeläisenä kasvatan chilejä itse ikkunalaudalla ja lasitetulla parvekkeella, vähän puutarhassakin.
Copyright © 2013 Chiliä ja sivuhuomioita | Vaarin variaatio Grunge Yellowista versio 13.5
2 kommenttia:
Mmm, upean näköinen habanero! Tuo on ehdoton lempichilini. Eilen söin kokonaisen oranssin habaneron ohuiksi siivuiksi leikeltynä. Puolikas meni pekonin, munien ja papujen kanssa aamiaista piristämässä ja toinen puolikas illallisella mango-kanacurryn seassa.
Oranssin habaneron aprikoosimainen maku on ihan parasta mitä tiedän. Slurps! Innolla odotan että pääsen maistamaan omia chilejäni.
Nuo chinenset on myös hienoja ja helppoja huonekasveja. Suuret ja terveet lehdet ja tukeva runko, paitsi nyt tuossa kohta kaksivuotiaassa amppelikasvissa. Kukkien muodostuminen chileiksi vaatii kuitenkin paljon valoa, oikeastaan suoraa auringonvaloa useita tunteja päivässä. On siinä joku onnistunut keinovaloillakin.
Lähetä kommentti
Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.