Kevät tulossa?

tiistai 8. helmikuuta 2011
4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!

Olen tässä viikon ajan tutustunut chilien kasvatukseen, ja blogisi lukeminen on ollut iso osa oppimisprosessia. En ole kylläkään päässyt edes kasvatusvaiheeseen (siemenet eivät ole vielä tulleet postista), mutta eiköhän tämä tästä :D Vähän tiukalle menee että ehtiikö täksi kesäksi saada satoa, mutta toisaalta en minä tätä sadon vuoksi kokeilekaan, vaan puhtaan mielenkiinnon ja kokeilunhalun.

Tarkoituksena on idättää talouspaperilautalla, ja siirtää siitä sitten multaan. Tietoa on ihan liikaa, joten kerro sinä viisaana ja kokeneena; mikä on paras perusmulta? Ihan nimen jos saisi niin voisi marssia sen kanssa ostoksille. Sitä voisi sitten muokata vaativimpiin tarpeisiin lannotteiden, kalkin tai muun avulla.

Valmiiksi kiittäen,
Heidi

Chilivaari kirjoitti...

Vielähän sitä ehtii.
Multia testailin taannoin 2008 ja minulla silloin olleista mullista parhaaksi osoittautui Kekkilän puutarhamulta. Sitä saa vain isoissa säkeissä puutarhamyymälöistä, eikä ehkä talvella ollenkaan. Testi:
http://chilifoorumi.fi/index.php?topic=4107.msg43968#msg43968

Pikku taimille olen käyttänyt melkein mitä sattuu lähikaupassa olemaan, Aurinko- ja Sato kukkamultia viimeksi. Hyvin niissäkin kasvaa.

Anonyymi kirjoitti...

Huippu testi, kiitos! Sinä se olet näköjään kaikkea ehtinyt koettaa.. :D Pitääpä koettaa etsiä alkuviikosta tuota puutarhamultaa, ja jos ei sitä vielä saa niin jotakin muuta sitten. Mutta siis, iso iso iso kiitos. Mukavaa kun löytyy ihminen jolta uskaltaa kysyä, ja joka vastaa noin nopeasti!

-Heidi

Räyhis kirjoitti...

Muillakin pukkaa hedelmää näin helmikuussa :D

Lähetä kommentti

Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.