Aurinkoisen päivän kunniaksi aurinkoinen kuva. Carmine
Tämä perulainen kaunotar herätti huomiota jo taimivaiheessa. Sen jälkeen se on joutunut elämään vähän muiden chinenseiden varjossa, kun kaikille ei ollut eteläikkunalla paikkaa. Kasvatin niitä liian montaa lajia. Elokuussa tuo kuitenkin sai kypsää aikaiseksi, ensin pienempiä, sitten jo aika reilun kokoisia, seitsemänsenttinen tämäkin. Ei kovin runsaasti kuitenkaan. Se voi johtua tietysti huonosta hoidosta, varsinkin vähästä auringosta.
Maku muistuttaa aika paljon Limoa, on vain tulisempi. Samaa hedelmäistä tuntua niissä on, kun aivan pieninä lastuina maistelee. Eiliseen broilerileikkeeseen sitä kuitenkin tuli liikaa ja vähän irvistellen piti syödä loput. Hyvää oli kuitenkin. Carminen annosteluohjeeksi sopii ilmeisesti sama kuin oranssille Habanerolle. Tuhtia tavaraa siis tämä keltainen.
Ají Charapita – Pieni mutta tulinen ihme Perusta
4 viikkoa sitten
0 kommenttia:
Lähetä kommentti
Toistaiseksi vapaa kirjoitusoikeus ilman turhia tunnistuksia, kunnes väärinkäytöksiä ilmenee.